Tort orzechowo-morelowy

Tort składający się z kilku warstw – słodką, lekką kwaśną, aż po alkoholową!
Smak moreli i porzeczki przełamuje w połowie smak ciągnąąącej, słodkiej bezy, a na samym dole niespodzianka składająca się z prażonych orzeszków ziemnych, nuty orzechówki oraz czekoladowego biszkoptu. Ozdobiony kubeczkami z mlecznej i białej czekolady i migdałami.

Więcej informacji na priv.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s